Funcţii ale telefonului tău mobil pe care poate nu le ştiai…

13 03 2010

Funcţii ascunse ale telefonului tău mobil pe care poate nu le ştiai….

1. Apelul de urgenţă este 112 peste tot în lume (cu excepţia Americii). Acest număr poate fi apelat şi dacă ai tastele blocate…. Încearcă!

2. Ţi-ai închis cheile în maşină şi eşti departe de casă. Unde-ţi ţii cheile de rezervă? Dacă este cineva acasă, cu telefon mobil,  sună-l şi roagă-l să ţină cheile aproape de telefonul lui. Tu apropie telefonul tău la 20 cm de uşa maşini. Persoana de acasă apasă pe telecomanda cheii de rezervă şi ţi se vor deschide uşile. Funcţionează şi cu uşa portbagajului…. Încearcă!

3. Ţi s-a descărcat mobilul? Orice mobil are o încărcare de rezervă în baterie, care se activează la combinaţia *3370# şi îţi asigură o încărcătură de rezervă de 50%. Când îţi pui telefonul la încărcat, se încarcă şi rezerva, putând s-o foloseşti şi altă dată.

4. Ce poţi face, dacă ţi se fură telefonul mobil? Comercianţii de telefoane ţin secret această informaţie, ca hoţul să poate folosi telefonul şi să consume serviciile telefoniei, iar cel de la care s-a furat, să-şi cumpere telefon nou. Trebuie să afli seria telefonului tău. Pentru aceasta tastează *#06#, fără a apăsa alte taste şi pe ecran va apărea automat seria. Acest cod este unic în lume şi este seria telefonului tău. Notează acest cod şi pune-l într-un loc sigur. Dacă ţi se fură telefonul, anunţă operatorul tău de telefonie şi comunică-i acest cod. Acesta îi permite să-ţi blocheze telefonul (aparatul în sine) şi hoţul nu va putea folosi telefonul tău, nici dacă schimbă cartela SIM. Este puţin probabil să-ţi recuperezi vreodată telefonul, dar nici hoţul nu-l va putea folosi sau valorifica. Cel mai important aspect de aici este că, dacă toată lumea ar cunoaşte acest truc, nu ar mai avea hoţii de ce să fure telefoane.

Sper că ţi-am fost de folos cu unele informaţii.

Succes.

Reclame

Acțiuni

informatie

4 responses

13 03 2010
Disperatul

Mai citisem nu stiu unde.. partea cu bateria nu functioneaza insa

13 03 2010
NiCoTyN

Nu ştiu 2 şi 3 dacă funcţionează 100% la toţi, dar faza cu codul telefonului mi se pare amuzantă…. Să ştii că-ţi ia hoţul un telefon scump, de exemplu, şi se va uita la el ca la pereţi :))

13 03 2010
Grigoriev Sergiu

#2 nu merge..testat

17 03 2010
Syar

Le stiam pe toate mai putin 3.As mai vrea sa adug faptul ca 2 nu functioneaza, dar probabil depinde si de modelul telefonului in special de banda GSM si linia de emisie, dar 3 e foarte tare, ms

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: