Hala USV

27 10 2010

Cam ce-am văzut la TV şi din ce am auzit de acolo, stimata Gală a studenţilor de la USV a arătat ca o hală plină de pinguini într-un film Happy Feet, low-budget şi de proastă calitate. Găsiţi mai multe opinii şi păreri pe OrasulSuceava sau newsme.


Mai pe scurt, în două cuvinte: EPIC FAIL 🙂

Reclame

Acțiuni

informatie

3 responses

27 10 2010
Deea

Să fim serioşi. Care Gală? Care Miss/Mistăr? Proper. O flocăneală jenerală demnă de un film de comedie. Un film prost, evident. Nu mă miră nici pupincurismul chiriliuchian. 🙂 [Tocmai am inventat un termen nou.] Până la anul, to the be the best! 😀

26 11 2010
Mascalzzone

Ca sa va spun eu ce a insemnat aceasta gala; In primul rand Andras Chiriliuc (Hoho) nu avea ce cauta acolo, daca esti bariton la opera nationala nu inseamna neaparat ca esti si un bun organizator. Acest lucru s-a vazut de la primelerepetetii; Andras influentindui pe tinerii participanti de la miss si mister cu minciuni si dandu-le sperante false. Mai mult s-a purtat groaznic cu tinerii participanti adresandu-se pe un ton superior si sever si intodeauna oferind exemplul personal. Ca sa nu mai spun ca de la prima reepetitie a facut 3 participante sa plece (la el era si normal ca doar nu lasa baietii sa plece) datorita faptului ca ele nu vroiau sa defileze in lenjerie intima pe scena, tot la repetitii si-a manifestat tendintele lui sexuale incercand sa ii atraga si pe ceilalti „Vad ca Ionut se decurca mai bine cu fetele, eu am sa raman cu baietii” plus alte multe aspecte de acest gen si nu mai pomenesc de restul glumelor de prost gust sau de jignirile aduse celorlalti, unele dintre ele vulgare. Nu a fost nici o negociere cu saraci participanti dar nu a fost nici o stabilire de comun acord nici cu ceilalti organizatori, totul find decis pe un ton dictatorial de personajul Chiriliuc.
Terminand cu partea sociala sa trecem la partea organizatoriala; Totul s-a stabilit fara un plan pus la punct, fara consultatii fara sponsori sau negocieri cu alte firme etc, neavand pe nimeni din acest domeniu. Chiriliuc a decis ca ar fi mai indicat daca ar aduce o coroana regala in locul une formatii urmarindu-si astfel propriul inters si nu interesul studentilor. Pe acelasi ton dictatorial s-a dus si a cerut Domnului rector Graur suma de 4000 de euro. Pentru ca nu a obtinut aceasta suma a incercat din nou cu o suma de 2000 de euro insa si de aceasta data raspunsul a fost unul negativ. Rectorul Graur precizand intr-un articol din ziar ca ar fi fost dispus sa acorde a doua suma insa nu a vazut un plan concret si din aceasta pricina refuzand. Norocul lui Chiriliuc a fost acela ca se cunostea cu unul dintre detinatorii barului Giovani dar chiar si asa locatia nu era destinata petrecerii de dupa bal, singurul lucru bun a fost obtinerea spatiului din Clubul Babylon de catre ceilalti organizatori, Chiriliuc respingand la inceput aceasta idee. Nu s-au incheiat alte contracte de sponsorizare deoarece organizatorul principal find neinteresat mandru si orgolios asteptandu-se ca „Domnia lui”(i-a terorizat pe saracii boboci cu apelativele pe care le impunea la adresarea personala) sa fie contactat de firme.
Din punct de vedere al partii artistice, nu a fost nici un dans (cu exceptia probei pentru boboci), nici o scenta de teatru, parodia, recital, colaj muzical sau oricare altfel de moment artistic. Decorul m-a impresinat cel mai mult pentru ca a fost absent in totalitate iar proba de intrebarilor a fost cat se poate de penibila ,aceleasi gen de intrbari si abordari find repetate an la rand. Insa cel mai de prost gust a fost proba lenjeriei intime unde Chiriliuc i-a prostit pe majoritatea participantilor si nu mai pomenesc de titlurile de Miss si Mister; armonie aptitudini etc.
In concluzie Gala USV 2010 a fost un experiment ratat a „Domniei sale” Andra Chiriliuc la care am luat cei mai multi parte

26 11 2010
Mascalzzone

Imi cer scuze pentru greselile din text mai putin la final la parte cu „Andra Chiriliuc”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: