Curca comunistă din Glodeni

6 01 2011

M-am certat în seara asta cu o cretină comunistă din Glodeni care e anti-unire şi o ţine sus şi tare cu separatismul şi individualitatea. Se lăuda că a făcut Dreptul, cel moldovean şi român, dar cu istoria stă cam prost. După ea, Basarabia nu a avut treabă cu România, că nu exista România când s-au „dus” la ruşi, lucru accentuat şi de un cretin de lângă ea care zicea că unirea din 1918 a fost făcută cu forţa de către români. Limba moldovenească are la origini limba latină, n-are treabă cu limba română şi multe multe alte aberaţii.

Apoi a început că ce a făcut prietena mea pe 7 aprilie în PMAN, că ce avea de gând să schimbe acolo, că de ce nu i-a oprit pe cei care au devastat Preşedinţia şi Parlamentul din Moldova. Curca asta prostă şi stată-n soare cred că dacă ar fi fost acolo, s-ar fi simţit în siguranţă să zică unui „huligan” să nu arunce cu pietre într-o clădire. Mă îndoiesc că rămânea cu faţa integră dacă încerca aşa ceva. Pentru ea e normal că Moldova 1 a televizat atunci orice alt căcat în afară de ce se petrecea în stradă, era nervoasă de ce arăta Realitatea TV la ea ce se întâmplă în Moldova şi era revoltată de faptul că lumea protesta.

Când la o întrebare de-a ei i-am răspuns că Moscova conduce cu o mână de fier vasta Rusie, mi-a replicat că aşa ar trebui şi în Moldova, deci nu se cuvine ca lumea să protesteze în stradă.

Orice ar fi, mi-e silă când văd că astfel de specimene puturoase au drept de vot şi susţin sus şi tare anti-românismul, se împotrivesc tentei europeniste a conducerii actuale, deşi iniţial zic că visau în clasa a IX-a să se mărite cu un român.

După câteva căutări pe Google, mi-am confirmat încă o dată ideea ca legile şi modificările Constituţiei Moldovei sunt şi ele publicate în Monitorul Oficial al Republicii Moldovei, lucru negat cu vehemenţă de curca sus-descrisă. Şi dacă tot limba moldovenească e limbă oficială de stat, să ştie şi curca că Constituţia e scrisă în limba română deoarece nu am văzut cuvinte futute din rusă combinate cu cine ştie ce.

Sunt puţin nervos şi scârbit acuma şi mă scuzaţi că n-am scris la început că am mers la ziua unei colege de-a prietenei mele. Poate nu i-am stricat aniversarea cu cearta asta: Basarabia – pământ românesc vs Basarabia – stat care nu a avut treabă cu România. Dacă a fost deranjată, scuzele mele atunci.

PS: NU, românii nu REGULEAZĂ televizorul, îl REGLEAZĂ, şi NU, nici nu am auzit vreun moldovean zicând că merge să REGULEZE televizorul, vacă proastă. Dacă comuniştii au regulat Glodeniul, o fi vreo rămăşiţă în limbaj şi comportament.

Reclame

Acțiuni

informatie

4 responses

6 01 2011
Camil

Tovarășe, eu duc discuții de astea din 2005 încoace. Am interacționat cu mulți, am bătut RM de la nord la sud și de le este la vest. Sincer, cei mai scârnavi și antiunioniști sunt care-și fac școala în România. Vin aici, învață pe banii statului român, își fac un rost și apoi aruncă cu rahat. Dacă-i descoși bine și ai răbdare cu ei, vei vedea că nu au argumente, nu se bazează decât pe niște abureli comuniste propagate pe vremea bolșevicilor și pe vremea comuniștilor și în cele din urmă ajung să spună că ai dreptate, dar e mai bine ca ei să stea cu ograda lor și tu cu ograda ta. Când îi întrebi ce independență e aia cu armata de ocupație pe teritoriul lor și cum de sunt mereu în genunchi când aud de Moscova, s-a cam terminat discuția.

7 01 2011
bj3y

indoctrinarea rulz 😀
inca o data, nu te inteleg ce te agiti asa, te lupti cu morile de vant, da-i dreq sa stea cu rusii daca asta vor, care-i problema noastra ? are romania ceva de castigat prin republica moldova decat niste teren uitat de lume ?

7 01 2011
Camil

Băi bujie, ești dobitoc. Rău de tot

7 01 2011
tusibucovina

Vouă vi s-a urcat democraţia la cap

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: